Praktiske oplysninger

Forestillingen varer ca. 2 timer og 35 minutter inkl. pause

_46A1905d_croped.jpg

TRANSPORT

Det er super nemt at tage Metroen til Scandic Falkoner. Tag til Metrostationen Frederiksberg, der ligger lige ved siden af Scandic Falkoner. Både M1 og M2 og den nye cityring stopper her.
Se mere på www.m.dk

Følgende buslinjer har stoppesteder tæt på Scandic Falkoner:  Buslinjerne 9A og 31 (stå af ved stoppestedet Smallegade), eller linje 18 (stå af ved stoppestedet Falkoner Alle) eller linje 37 (stå af ved Nylandsvej) – alle tæt på Scandic Falkoner.

Kommer man i bil, anbefaler vi at komme i god tid. Nærmeste parkeringshus er på Sylows Plads på Scandic Falkoner. Derudover findes parkering bag Frederiksberg Rådhus, samt i gaderne omkring Scandic Falkoner. Vær opmærksom på P-afgifter gældende for Frederiksberg og zoner med begrænset tid.

SÆRLIGE BEHOV / KØRESTOLSBRUGERE / LEDSAGERKORT

Vi forsøger at sikre de bedst mulige forhold for kørestolebrugere, gangbesværede samt øvrige gæster med særlige behov. Det er dog vigtigt, at vi får besked om særlige behov allerede i forbindelse med billetbestilling, således at vi kan hjælpe med den bedst mulige placering i salen.

Har man som kørestolsbruger behov for at blive i kørestolen under forestillingen, er dette kun muligt ved køb af en særlig kørestolsplads.

Kørestolsbrugere, der kan fremvise et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe én ledsager. Dette skal dog oplyses ved køb af billetter.

Køb af kørestolspladser samt ledsagerbillet kan KUN ske ved henvendelse til Billetlugens Kundeservice på 70 263 267.

Øvrige gæster med særlige behov, der kan fremvise et gyldigt ledsagerkort, og som ved billetbestilling gør opmærksom på dette, kan ligeledes gratis medbringe én ledsager ved henvendelse til Billetlugens Kundeservice på 70 263 267.

NB! Der er et begrænset antal kørestolspladser samt ledsagerpladser til vores forestillinger, og der kan derfor være udsolgt. Vær ligeledes opmærksom på at gyldigt ledsagerkort skal fremvises i indgangen.

Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at benytte ledsagerkort ved køb af STANDARD billetter i kategorierne A-D. Det er ikke muligt at benytte ledsagerkort ved køb af A+.

_46A2108d.jpg

KONTAKT

Billetlugen Kundeservice
Tlf: 70263267
Mail: kundeservice@billetlugen.dk

Åbningstider:

mandag – torsdag: 09.30-16.00
Fredag: 09.30 – 15.30 

Presse

Alle henvendelser fra pressen kan rettes til HAVE Kommunikation
Michael Feder: michael@have.dk

Andre henvendelser: info@oneandonlymusicals.dk