publikum_klapper_ny.mp4

VI PRÆSENTERER: ONE AND ONLY MUSICALS

Hvis du kender: Den Eneste Ene, Elsk Mig I Nat, Saturday Night Fever, Dirty Dancing, Grease, Flashdance, Shrek og Den Skaldede Frisør o.a., så kender du sikkert også os og vores musical-familie. Det er nogle af de største musicals, vi har produceret. Et par af dem er udviklet helt fra bunden, og vi er meget taknemlige over, at mere end 1.8 mio. musicalgæster har haft lyst til at se vores forestillinger siden vores start i 2004. Her på hjemmesiden vil du i fremtiden kunne opleve musicals produceret af One and Only Musicals, men også af One and Only Company, One and Only Musical Teater og co-produktioner med andre samarbejdspartnere.

Familiens musicals har bl.a. været sat op i Operaen, Østre Gasværk, Tivoli, Forum, Musikhuset Aarhus og China Teatret i Stockholm. I dag og mange år frem holder vi fast til i den legendariske Falkonersal i det nye Scandic Falkoner på Frederiksberg - Danmarks største musicalteater midt i hjertet på det nye, lækre hotel i luksuriøse omgivelser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

grease2.jpg

Vi vil underholde og skabe livsglæde

Vi laver musikteater for folk, der ikke normalt går i teatret. Så enkelt kan det siges.

Vi vil skabe underholdende og livsbekræftende musikforestillinger for et publikum, der efterspørger store, fællesskabsprægede LIVE oplevelser. Oplevelser som mange kan finde sammen om. Vi bestræber os på at afmontere alt det højtidelige og elitære omkring en teateroplevelse og være med til at give folk et ekstra smil på læben og varme hjerter i en travl og stresset hverdag. Det er derfor, vi laver det, vi gør. Vi er i publikums tjeneste ét hundrede procent, og det sætter vi en ære i.

Uden jer var vi intet

Vores publikum er et stort aktiv for vores teater, som gør det muligt for os hele tiden at udvikle den måde, vi laver forestillinger og planlægger vores udenoms-aktiviteter på. De mange inputs og reaktioner fra publikum, og alt det de bare udstråler undervejs på en aften i musicalteatret, giver os værdifuld viden og inspiration til, hvordan vi kan gøre totaloplevelsen bedre. 

Men vi værdsætter også at få klare og direkte inputs og gode råd, så hvis du har lyst til at skrive til os med ris/ros, kommentarer, spørgsmål eller idéer? Så send os en mail her. Vi glæder os til at høre hvad du har på hjerte: info@oneandonlymusicals.dk

Publikum.jpg

Auditions

_K1P4339dcs.jpg

Der er pt. ingen auditions

Audition nyhedsbrev

Vil du tilmelde dig vores audition nyhedsbrev så klik her og send os en mail med dit Navn så tilføjer vi dig til vores liste.

Hvem er vi?

jesper.jpg

Jesper Winge Leisner

CEO, Executive producer
Rikke.jpg

Rikke Lange

producent og souschef
sophus.jpg

Sophus Friis Mathiasen

Producer/Produktionsleder
louisetoft.png

Louise Toft

Salgs- og marketingchef
helen.jpg

Helene Bester

Administrationschef/ P.A. for Jesper Winge Leisner
JI foto.jpg

Julie Iversen

Marketingkoordinator
joakim.jpg

Joakim Pedersen

Music Advisor, Arrangør
Andreas.jpg

Andreas Vestergaard

Digital ekspert og konsulent

VORES FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

Scandic
www.scandichotels.dk

Musikhuset Aarhus
musikhusetaarhus.dk

Nordiska ApS 
nordiska.dk

TV2
tv2.dk

Have Kommunikation
havekommunikation.dk

Billetlugen 
www.billetlugen.dk

Envision
www.envision.dk

Welcome Post
www.welcomepost.dk

Zyklus
www.zyklus.dk

2Entertain
www.2entertain.com

Frederiksberg Kommune
www.frederiksberg.dk