Stjernerne

Rikke Bilde
Rikke Bilde
Rikke Bilde
Rikke Bilde
Rikke Bilde
Rikke Bilde
Rikke Bilde
Rikke Bilde
Rikke Bilde
Rikke Bilde
Rikke Bilde
Rikke Bilde

Rikke Bilde

Rikke Bilde blev i 2005 uddannet fra Odense Teater. På hendes CV optræder flere markante roller på TV, film og teater, ligesom hun indgår i kunstnerkollektivet, Sort Samvittighed. Og så er hun suveræn til at parodiere statsminister Mette Frederiksen!

Biografi

Silhuet 04

Rikke Bilde kunne i 2005 forlade Odense Teater som uddannet skuespiller. I 2007 modtog hun Reumerts Talentpris, som efterfulgtes af Allers Mindelegat i 2008 og Ole Haslunds Rejselegat i 2010.

Rikke udviklede sit talent på det banebrydende teater Mungo Park og fortsatte på Det Kongelige Teater plus flere af landets største scener. Som en del af kunstnerkollektivet Sort Samvittighed var Rikke været med til at skabe succesforestillinger som Hvid magi, Tove, Tove, Tove! og I et forhold.

På TV har Rikke medvirket i flere serier, herunder Borgen, Julefeber, Rita, Parterapi, Sommer, m.fl. Hun har også spillet i flere film som f.eks. Happy Ending, Kød & blod, En helt almindelig familie og Meter i sekundet. Hendes parodi på statsminister Mette Frederiksen er blevet landskendt via flere revyscener og satireprogrammet Tæt på sandheden.

Rikke har også medvirket i en perlerække af teaterkoncerter, sangforestillinger og musicals, hvor turen nu er kommet til Matador.

Nyt om Rikke Bilde

Seneste nyheder
1 posts