Gavekort
Gavekort
Gavekort
Gavekort
Gavekort
Gavekort
Gavekort
Gavekort
Gavekort
Gavekort
Gavekort
Gavekort

Gavekort

Gavekort

Et gavekort til store oplevelser!

Forkæl én, du holder af, med et gavekort til nogle af største musicals.
OAO Billetbaggrunde

Med et gavekort til One and Only Musicals giver du mere end bare en gave. Du giver en fantastisk oplevelse og magiske minder, som vil varme hjertet, give et stort smil på læben og vare ved for livet.
Vi spiller vores storslåede forestillinger af flere perioder om året i København, så alle kan finde et tidspunkt at samles til en aften med vidunderlig musicalunderholdning.

Gavekortet kan bruges på musicals som Matador, Saturday Night Fever, Strictly Ballroom, Karen Blixen The Musical og Den Eneste Ene i Falkonersalen og Operaen.

OBS. Gavekortet kan kun bruges i Falkonersalen og Operaen i København.

Sådan anvender du dit gavekort

Gavekortet kan benyttes til køb af billetter til en valgfri One & Only Musical i Falkonersalen, København.

Du kan se alle musicals på www.oneandonlymusicals.dk og her kan du vælge billetter.

Når du har valgt de billetter du ønsker på www.oneandonlymusicals.dk og er kommet frem til ”betaling”, kan du vælge at benytte dit gavekort som betalingsmiddel ved at indtaste gavekortnummer.
Gavekortets værdi vil hermed blive modregnet din bestilling.

Hvis du køber billetter for et højere beløb end gavekortets værdi, skal restbeløbet betales med betalingskort.

Hvis du køber billetter for mindre end gavekortets værdi, vil du få tilsendt et nyt gavekort med restbeløbet, som du kan bruge på køb af billetter på et senere tidspunkt.

Du vil modtage gavekortet med restbeløbet på din e-mail i samme vedhæftede fil som dine billetter.

One & Only Musicals benytter Billetlugen A/S til formidling af alle forestillinger, og har du spørgsmål til, hvordan du indløser dit gavekort, er du velkommen til at kontakte kundeservice hos Billetlugen.dk på
telefon 70 26 32 67 eller mail: kundeservice@billetlugen.dk

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og glæder os til at se dig i Falkonersalen. One & Only Musicals.

Ofte stillede spørgsmål

Gavekort

Minimumsbeløbet ved køb af gavekort er 200 kr.

Gavekortet kan benyttes fra købsdato og 3 år frem.

Gavekortet gælder til alle forestillinger fra One And Only Musicals i København.

Du kan se alle musicals på www.oneandonlymusicals.dk og her kan du vælge dine billetter. Når du har valgt de billetter du ønsker på www.oneandonlymusicals.dk og er kommet frem til ”betaling”, kan du benytte dit gavekort som betalingsmiddel ved at indtaste gavekortnummer, som er påtrykt dit gavekort. Gavekortets værdi vil hermed blive modregnet din bestilling.

Hvis du køber billetter for et højere beløb, end gavekortets værdi, skal restbeløbet blot betales med betalingskort. Hvis du køber billetter for et mindre beløb end gavekortets værdi, vil du få tilsendt et nyt gavekort med restbeløbet, som du kan bruge på køb af billetter på et senere tidspunkt. Du vil modtage gavekortet med restbeløbet på din e-mail i samme vedhæftede fil som dine billetter.

Hvis du har problemer med at indløse dit gavekort, kan du kontakte kundeservice hos Billetlugen.dk på telefon 70263267 eller mail: kundeservice@billetlugen.dk.