Start din musical oplevelse og spis som stjernerne i den elegante og stemningsfyldte Green Room Restaurant i Scandic Falkoner, hvor der er garanti for en hyggelig stund inden showstart.
Nyd en særlig showmenu, der er baseret på de bedste råvarer fra danske leverandører.
Saturday Night Fever menu
Forret: Grønne asparges, citron emulsion, stenbiderrogn & grøn mynte olie
Hovedret: Kalvefilet, glaserede rødbeder, bagte skalotteløg, rosenpeber-sauce & pommes gratin
Dessert: Pavlova, hindbær coulis, chokolademousse & friske bær
To retter (forret og hovedret): 365 kr.
Tre retter (forret, hovedret og dessert): 445 kr.
Saturday Night Fever vegetarmenu
Forret: Grønne asparges, citron emulsion, tang caviar & grøn mynte olie
Hovedret: Panko stegt halloumi, ristet blomkålspuré, glaseret spidskål & bygotto
Dessert: Pavlova, hindbær coulis, chokolademousse & friske bær
To retter (forret og hovedret): 365 kr.
Tre retter (forret, hovedret og dessert): 445 kr.
Saturday Night Fever frokost menu
Forret: Grillet gem salat, pistacie creme, feta ost, semitørrede tomater og basilikum olie
Hovedret: Citron marineret kylling fra Hopballe Mølle, østershatte, spinat, syltet citron, balsamico glace & rosmarin kartofler
To retter: 295 kr.
Saturday Night Fever frokost vegetarmenu
Forret: Grønne asparges, citron emulsion, tang caviar & grøn mynte olie
Hovedret: Panko stegt halloumi, ristet blomkålspuré, glaseret spidskål & bygotto
To retter: 295 kr.
Alle menuer skal bestilles på forhånd og senest kl. 12 to dage inden forestillingen.
Bordreservation sker automatisk ved bestilling af menu, så det er ikke nødvendigt at bestille bord.