Saturday Night Fever

Saturday Night Fever - The Musical er klar med en ny opsætning. Køb billet nu

Saturday Night Fever er tilbage i en helt ny opsætning med Silas Holst og Alban Lendorf i spidsen for et forrygende cast!

Hvor & hvornår

 • Falkonersalen
  12. sep. 2024 til 13. okt. 2024
  Køb billet
 • Vejle Musikteater
  23. okt. 2024 til 27. okt. 2024
  Køb billet
 • Musikteatret Holstebro
  6. nov. 2024 til 17. nov. 2024
  Køb billet
Stage mobile
Stage desktop

Oplev en aften i diskokuglens skær når scenen forvandles til diskoteket 2001 Odyssey.

1
3
2
4
6

Silas Holst og Alban Lendorf i rollen som Tony Manero!

69 A8619ds

Saturday Night Fever vender tilbage i 2024 i en helt ny opsætning, og her vil du kunne opleve Silas Holst og Alban Lendorf i rollen som 'kongen af dansegulvet' - Tony Manero. 

Silas Holst er kendt fra sine utallige præstationer på musicalscener landet rundt, og har senest spillet hovedrollen som den håbefulde digter Christian i Moulin Rouge! The Musical. Silas har kridtet danseskoene og er endnu engang klar til at overtage det funklende dansegulv.

Alban Lendorf er en verdensberømte danser, kendt fra New York City Ballet. Men måske du også har set ham på scenen i den ikoniske rolle som Johnny Castle i Dirty Dancing The Musical i sommeren 2023? Alban er klar til at tage dig med til diskoteket 2001 Odyssey og en aften i diskokuglens skær.

Glæd dig til at opleve Saturday Night Fever - premiere 12. september 2024.

Et glohedt diskoinferno

Kom med ind på diskotek 2001 Odyssey

Glæd jer til Saturday Night Fever - The Musical
Filmen Saturday Night Fever, der gjorde især John Travolta til verdensstjerner, tog alle med storm til premieren i 1977.  Bee Gees stod bag filmens soundtrack, der stadig er et de bedst sælgende soundtracks nogensinde med hits som ”Stayin’ Alive”, ”Disco Inferno”, ”Night Fever” og ”How Deep Is Your Love”.

Filmen foregår i 1970’ernes Brooklyn, hvor Tony Manero bor hjemme hos sine italienske forældre, og lever et ensformigt hverdagsliv med et kedeligt job i en malerforretning. Men én gang om ugen liver han op – og det er lørdag aften!

På diskoteket 2001 Odyssey forvandles Tony til kongen af dansegulvet. Hans faste dansepartner, Annette, er ulykkeligt forelsket i ham, men Tony forelsker sig i den smukke Stephanie, som han møder i sit dansestudie. Han overtaler hende til at deltage i en konkurrence i stedet for Annette - og så begynder historien om Saturday Night Fever for alvor.

Saturday Night Fever - The Musical er baseret på den ikoniske film, og byder naturligvis på alle de legendariske Bee Gees hits, et stort liveorkester plus landets dygtigste dansere anført af Silas Holst i hovedrollen som Tony Manero.

Oplev det glohede diskoinferno, når de energiske sangere, dansere, skuespillere og musikere går på scenen, og forvandler Falkoner Salen, Vejle Musikteater og Musikteatret Holstebro til diskotek 2001 Odyssey.

Anbefalet aldersgrænse 7 år.

Baseret på filmen fra Paramount/RSO og historien af Nik Cohn
Omdannet til scenen af Robert Stigwood og assisteret af Bill Oakes
Redigeret af Ryan McBryde

Logo oao
Logo vejle
Logo holstebro