Cover SNF
Cover SNF

Saturday Night Fever

Saturday Night Fever - The Musical er tilbage! Køb billet nu

Oplev en aften i diskokuglens skær og i diskomusikkens rytmer, når scener over hele landet igen forvandles til diskoteket 2001 Odyssey. Saturday Night Fever - The Musical er tilbage, og vi har taget alle de kendte hits, blændende kostumer og imponerende dansemoves med!

Et eventyr i diskokuglens skær

Kom med ind på diskotek 2001 Odyssey

Glæd jer til Saturday Night Fever - The Musical
Baseret på filmen fra Paramount/RSO og historien af Nik Cohn
Omdannet til scenen af Robert Stigwood og assisteret af Bill Oakes
Redigeret af Ryan McBryde

Filmen Saturday Night Fever, der gjorde især John Travolta til verdensstjerner, tog alle med storm til premieren i 1977.  Bee Gees stod bag filmens soundtrack, der stadig er et de bedst sælgende soundtracks nogensinde med hits som ”Stayin’ Alive”, ”Disco Inferno”, ”Night Fever” og ”How Deep Is Your Love”.

Filmen foregår i 1970’ernes Brooklyn, hvor Tony Manero bor hjemme hos sine italienske forældre, og lever et ensformigt hverdagsliv med et kedeligt job i en malerforretning. Men én gang om ugen liver han op – og det er lørdag aften!

På diskoteket 2001 Odyssey forvandles Tony til kongen af dansegulvet. Hans faste dansepartner, Annette, er ulykkeligt forelsket i ham, men Tony forelsker sig i den smukke Stephanie, som han møder i sit dansestudie. Han overtaler hende til at deltage i en konkurrence i stedet for Annette - og så begynder historien om Saturday Night Fever for alvor.

Saturday Night Fever - The Musical er baseret på den ikoniske film, og byder naturligvis på alle de legendariske Bee Gees hits, et stort liveorkester plus landets dygtigste dansere anført af Silas Holst i hovedrollen som Tony Manero.

Oplev det glohede diskoinferno, når de energiske sangere, dansere, skuespillere og musikere går på scenen, og forvandler Falkoner Salen, Vejle Musikteater og Musikteatret Holstebro til diskotek 2001 Odyssey.

Anbefalet aldersgrænse 7 år.

Om filmen Saturday Night Fever

K1 P4971dp
K1 P1707dp
K1 P2850dp

Instruktøren af filmen, John Badham, blev inspireret af en artikel i New York Magazine fra 1976, skrevet af journalisten Nik Cohn. Artiklen var en skildring af New Yorks unge generation med deres vilde dans til diskomusik på undergrunds-diskotekerne samt deres higen efter succes.

20 år efter premieren på Saturday Night Fever afslørede journalisten, at alt i artiklen fra 1976 var fiktivt, og noget han havde fundet på, endda også hovedpersonen i artiklen, der i mellemtiden var blev til filmens hovedrolle: Tony Manero.

Man kan måske endda sige, at filmen blev til ved et tilfælde. Bee Gees’ helt egen Barry Gibb sagde engang til Nik Cohn: “It’s all your bloody fault, isn’t it?”. Det var det jo sådan set – og heldigvis for det!

Har du fået musicalfeber? Besøg det inspirerende univers bag Matador

En mand kommer til byen...

En mand kommer til byen...

En mand kommer til byen...

En mand kommer til byen...

En mand kommer til byen...

En mand kommer til byen...

En mand kommer til byen...

En mand kommer til byen...

En mand kommer til byen...

En mand kommer til byen...

En mand kommer til byen...

En mand kommer til byen...

69 A5288d min
Logo oao
Logo vejle
Logo holstebro