Cover Strictly Ballroom Miklos Szabo 01 3x
Cover Strictly Ballroom Miklos Szabo 01 3x
Cover Strictly Ballroom Miklos Szabo 01 3x

Strictly Ballroom

Strictly Ballroom - The Musical kommer i 2025

Filmen Strictly Ballroom har alle de rette ingredienser til at skabe en musicalsucces: stribevis af pophits, formidable dansescener og en skøn kærlighedshistorie!

Hvor & hvornår

 • Falkonersalen
  20. feb. 2025 til 2. mar. 2025
  Køb billet
 • Vejle Musikteater
  2. apr. 2025 til 6. apr. 2025
  Køb billet
 • Musikteatret Holstebro
  23. apr. 2025 til 4. maj 2025
  Køb billet
Cover Strictly Ballroom 1
Cover Strictly Ballroom 1
69 A9427d
69 A0125d
69 A9624d

Kridt danseskoene med Strictly Ballroom

Find modet til at trodse traditionerne

Mød Scott Hastings. En fremragende Ballroom-danser med udsigt til at vinde det australske mesterskab. Men Scott er også en rebel, der ikke vil bøje nakken og danse efter de stramme konkurrenceregler. Det chokerer både hans faste partner og hans forældre, der har bygget hele deres tilværelse på en koreografi af konventioner.

Scott får uventet støtte af den urutinerede Fran, som er lidt af en grim ælling i det bølgende farvand af glimmer og glamour. Der opstår magi, når Scott og Fran danser sammen, og det giver dem modet til at trodse traditionerne og deres familier. De opdager endda, at de forbudte trin også kan føre til frisættelse og sejr.

Baz Lurhmanns debut
Da filmen Strictly Ballroom fik premiere i 1992, var det samtidig debut for instruktøren Baz Luhrmann. Den flamboyante film vandt et væld af priser, herunder BAFTA, Cannes, Golden Globe, Robert, m.fl. – og den gjorde Baz Luhrmann til et verdensnavn, der pludselig kunne vælge og vrage mellem attraktive tilbud. I 1996 blev debutfilmen fulgt op af Romeo+Juliet, og i 2001 kom Moulin Rouge.

I 2011 blev filmen Strictly Ballroom transformeret til musical med Baz Luhrman som kreativ styrmand. Filmens soundtrack rummer en lang perlerække af pophits som f.eks. "Love Is in the Air", "Let’s Dance", "I Wanna Dance with Somebody", "Slave to the Rhytm", "Mambo No. 5" og mange flere.

Så kridt skoene, og glæd dig til en spektakulær opsætning af Strictly Ballroom - The Musical.

Anbefalet aldersgrænse 7 år.

Logo oao
Logo vejle
Logo holstebro