Cover Flashdance 04
Cover Flashdance 04

Stjernerne

Tara Toya
Tara Toya
Tara Toya
Tara Toya
Tara Toya
Tara Toya
Tara Toya
Tara Toya
Tara Toya
Tara Toya
Tara Toya
Tara Toya

Tara Toya

Tara Toya er uddannet fra Performing Arts School i Göteborg og har siden optrådt i mange musicals, herunder Mamma Mia, Grease, Hairspray, Spamalot, Elf, Dirch, Shrek, m.fl. Hun er også koreograf og underviser på Skuespillerakademiet i København.

Biografi

Tara Toya

Tara Toya har siden hun var helt lille optrådt foran kameraet og på de skrå brædder - første gang professionelt på Nørrebro Teater, da hun var 9 år gammel.
Hun har dubbet siden hun var fem år, så hendes stemme kan genkendes fra utroligt mange liveaction/tegneserier og film.
Da hun var færdiguddannet fra Performing Arts School i Göteborg som 20årig, har hun allerede nu mange år på bagen, da hun sidenhen har optrådt på musicalscenerne i hele Norden; hun fik endda sin debut i et kæmpe Arenashow med 3.000 publikummer i salen oppe i Bergen.
Tara har medvirket i flere revyer og dinnershows og har i en årrække haft sin gang i Tivoli både i Glassalen og Koncertsalen som spiller. Af musicals, som Tara har medvirket i, kan bl.a. nævnes Mamma Mia, Spamalot, Tarzan, Hairspray, Elf og af One And Onlys egne produktioner Shrek, Grease og Flashdance.
Derudover underviser og koreograferer Tara for bl.a. Eventyrteatret samt har koreograferet flere revyer og shows såsom City Singler.
Tara kan dette forår opleves i “Hurra For De Blå Husarer”, hvor hun skal spille Ghita Nøbys rolle Frida.