Stjernerne

Thomas Bang
Thomas Bang
Thomas Bang
Thomas Bang
Thomas Bang
Thomas Bang
Thomas Bang
Thomas Bang
Thomas Bang
Thomas Bang
Thomas Bang
Thomas Bang

Thomas Bang

Thomas Bang er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater og har efterfølgende spillet på flere store scener. Han har haft centrale roller i Reumert-belønnede teaterkoncerter og kortfilm, og har også medvirket i kendte TV-serier og musicals.

Biografi

Thomas Bang 1080x1080

Thomas Bang blev i 2001 færdiguddannet som skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater. Efter flere roller på Odense Teater, og en tur forbi Østre Gasværk, var han i årene 2002-05 en fast del af ensemblet på Aalborg Teater, hvor han bl.a. spillede Jesus i musicalen Jesus Christ Superstar og senest har medvirket i The Sound of Music.

Thomas Bang var idémand, oversætter og skuespiller på den Reumert-belønnede Nick Cave Teaterkoncerten, der havde urpremiere på Aarhus Teater i 2006. Samme år havde Thomas en bærende rolle i den Robert-nominerede kortfilm Forsvunden. Efterfølgende har Thomas spillet på mange forskellige scener, lige fra små eksperimentalscener til Det Kongelige Teater.

Fra 2011 til 2015 var Thomas Bang en del af Aarhus Teaters ensemble, hvor han lagde ud med at synge og spille i Teaterkoncert Leonard Cohen. I løbet af de seneste år er der også kommet musicals på programmet, hvor Thomas har medvirket i bl.a. Dirty Dancing, Pretty Woman, m.fl.