Dirt Dancing Cover Media JMN 1
Dirt Dancing Cover Media JMN 1
Dirt Dancing Cover Media JMN 1

Dirty Dancing

Dirty Dancing - The Musical

Glæd dig til at opleve kærlighedshistorien mellem Johnny Castle og Baby med Silas Holst, Mathilde Norholt, Alban Lendorf og Karina Frimodt i hovedrollerne, når musicalen Dirty Dancing kommer på sommer-turné i Danmark.

Anmeldelser

"En femstjernet festforestilling!"

Morten Buckhøj

"Dirty Dancing er fremragende"

Out & About

"Bedre end filmen"

Broadwayworld

"Dirty Dancing går lige i hjertet"

ISCENE

"Fejende flot festfyrværkeri"

Kulturleben

"Magi og et ordentligt slag dansende livsglæde"

Scenekanten

Om musicalen og filmen Dirty Dancing

Nobody puts baby in a corner
Cover Dirty Dancing 07
Cover Dirty Dancing 01
Cover Dirty Dancing 05

Dirty Dancing – The Musical udspiller sig henover sommeren 1963 på et fornemt kursted i det nordøstlige USA. Den godtroende og sky rigmandspige Frances ”Baby” Houseman er på ferie med sine forældre og storesøster. Babys verden er pæn og poleret, men da hun møder den karismatiske danselærer Johnny Castle og hans venner, bevæger hun sig ind i en verden af Dirty Dancing med alt hvad det indebærer af oprør og intens kærlighed mellem modsætninger.

Over 240.000 begejstrede tilskuere så vores første opsætning af Dirty Dancing – The Musical i 2015 og 2016. Og nu er der endnu flere grunde til at opleve musicalen. Kvinden, der oprindeligt skrev Dirty Dancing, Eleanor Bergstein, har nemlig været involveret i de indledende prøver, og sammen med koreograf Tim Zimmermann genskabt den originale og meget krævende koreografi, der gjorde filmen til et verdenshit.

Hits fra filmens soundtrack er selvfølgelig med i musicalen, så glæd dig til "Do You Love Me?", "She's Like The Wind" og ikke mindst "Time Of My Life”! De velkendte hits ledsages af medrivende sange specielt skrevet til musicalversionen.

Alban Lendorf og Silas Holst, er begge med på årets Dirty Dancing sommerturné.
Den verdensberømte danser, Alban Lendorf, kendt fra New York City Ballet, skal dele hovedrollen som Johnny Castle, med Silas Holst. Mathilde Norholt spiller Frances ”Baby” Houseman, som Jennifer Grey udødeliggjorde i filmen. Karina Frimodt er Johnnys hårdkogte dansepartner Penny.

Det bliver stort, festligt og meget romantisk. Og husk:
 Nobody puts baby in a corner.

Se hvilke dage Alban Lendorf/Silas Holst spiller her.

Anbefalet aldersgrænse 7 år.

Logo oao
Logo vejle
Logo holstebro