Saturaday Night Fever Cover Media
Saturaday Night Fever Cover Media

Stjernerne

Silas Holst
Silas Holst
Silas Holst
Silas Holst
Silas Holst
Silas Holst
Silas Holst
Silas Holst
Silas Holst
Silas Holst
Silas Holst
Silas Holst

Silas Holst

Silas Holst er uden sidestykke Danmarks største musicalstjerne. Hans brede talent som danser, sanger og skuespiller er både imponerende og i stadig udvikling. Udover bragende bifald har Silas også høstet flotte priser for sine scenepræstationer.

Biografi

1080x1080 Silas Holst min

Silas Holst er uddannet som danselærer fra De Danske Danseskoler, og har også taget uddannelse på Teaterskolen Holberg. Han er syv gange blevet dansk mester i standarddanse, og fik sit folkelige gennembrud i TV2-programmet Vild med dans, som han har vundet hele tre gange i årene 2011, 2014 og 2019.

I dag er Silas kendt som Danmarks suverænt største musicalstjerne. Hans karriere begyndte med danseroller rundt om på landets teater- og revyscener, en deltagelse i Dansk Melodi Grand Prix i 2010 og i 2012 spillede han Kenickie i musicalen Grease. I 2014 avancerede Silas til den legendariske hovedrolle som Danny Zuko i samme forestilling – og præstationen banede vej for en kometkarriere, hvor Silas dansede og sang sig gennem en perlerække af de helt store musicals.

Udover Grease er det blevet til hovedroller i Flashdance, Saturday Night Fever, Dirty Dancing, Den Skaldede Frisør, Moulin Rouge! The Musical og mange, mange flere.

Silas har modtaget en række flotte anerkendelser og priser, herunder CPH Culture-prisen for Bedste Dansepræstation 2017 i hovedrollen som Tony Manero i Saturday Night Fever og en Reumert for Årets Mandlige Hovedrolle 2022 i Kinky Boots på Det Ny Teater. Og flere er helt sikkert på vej!

Nyt om Silas Holst

Seneste nyheder
24 posts