Karen Blixen - The Musical

Karen Blixen - The Musical kommer i 2025 – Køb billet her

Den nye, originale musical om den unge Karen Blixens år i Afrika. Et storslået, visuelt mesterværk skabt af Anders Thomas Jensen og Lars Kaaber.

Hvor & hvornår

 • Falkonersalen
  11. sep. 2025 til 21. sep. 2025
  Køb billet
 • Vejle Musikteater
  22. okt. 2025 til 26. okt. 2025
  Køb billet
 • Musikteatret Holstebro
  7. nov. 2025 til 19. nov. 2025
  Køb billet
Cover Karen B2 Miklos Szabo 02xmedlogo
Cover Karen B2 Miklos Szabo 02xmedlogo
Cover Karen B1 Miklos Szabo 04 medgrafikugrafik 1
Cover Karen B1 Miklos Szabo 05 medgrafikugrafik
Cover Karen B3 Miklos Szabo 02 medgrafikugrafik

Om Karen Blixen - The Musical

En ung kvinde, der ville erobre verden

Passioneret og frygtløs
Karen Blixen The Musical er en farverig fortælling om den unge og fandenivoldske Karen Blixen, der på intet tidspunkt stod tilbage for nogen mand. Hendes passion, fordomsfrihed og stærke ambition om at udrette noget stort var hendes adelsmærke. Hun var født feminist, langt forud for sin tid.

Hun var intelligent, uforudsigelig og foretrak en god fortælling, fremfor sandheden. Hun frygtede intet, ud over kedsomheden eller datidens mandchauvinisme. Karen længtes altid efter kærligheden. Hun fandt den, men mistede den igen under tragiske omstændigheder. Den afrikanske farm gik fallit og verden faldt sammen omkring hende. Men tro mod sine idealer, fandt hun en ny vej frem.

Naturen indtager scenen
Karen Blixens kærlighed til den afrikanske natur var endeløs. Netop den kærlighed er udgangspunktet for den fabulerende, vildt voksende og overdådig scenografi, der vil bringe varmen, pulsen og de tusinde lyde fra den afrikanske nat ind på scenen. En storslået og fantasifuld visuel oplevelse, der sammen med nye, fantastiske sange vil hensætte publikum til den afrikanske savanne og fortællingen om en ung kvinde, der ville erobre verden – og gjorde det.

Anbefalet aldersgrænse 7 år.

Logo oao
Logo vejle
Logo holstebro