46 A1972d P s
46 A1972d P s

Stjernerne

Rasmus Bjerg
Rasmus Bjerg
Rasmus Bjerg
Rasmus Bjerg
Rasmus Bjerg
Rasmus Bjerg
Rasmus Bjerg
Rasmus Bjerg
Rasmus Bjerg
Rasmus Bjerg
Rasmus Bjerg
Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole, og hans brede talent udfolder sig i et repertoire, der spænder fra græske tragedier til direktør i Cirkus Summarum. En flot sangstemme baner også vej for store musicalroller.

Biografi

1080x1080 Rasmus Bjerg min

Rasmus Bjerg kunne i 2000 forlade Statens Teaterskole som uddannet skuespiller, og han blev samme år tilknyttet Det Kongelige Teater. I de kommende tre år medvirkede Rasmus i flere store forestillinger, herunder Den Stundesløse, Antonius og Cleopatra, Vinden i piletræerne, m.fl.

Så gik turen til Aalborg Teater, hvor Rasmus havde bærende roller i skuespil som Ordet, Albert Speer, Tre søstre, m.fl. Sangstemmen og musikaliteten udviklede sig yderligere i musicals som Kiss Me Kate, Jacques Brel lever og Jesus Christ Superstar.

Rasmus Bjerg blev kendt af et større publikum via TV-programmer som Wulffmorgenthaler, Jul i verdensrummet, P.I.S. - Politiets indsatsstyrke og som den selvoptagede tryllekunstner Jørgen i Mr. Poxycat & Co. Han medvirker også i dramaserier som Nikolaj og Julie, Ørnen, Hotellet, Livvagterne, 1864, Alle for tre, m.fl. Og alle børn elsker Rasmus Bjerg som cirkusdirektør i Cirkus Summarum.

På film har Rasmus Bjerg haft roller i bl.a. Møgunger, Princess, Til døden os skiller, Flammen & Citronen, Max Pinlig, Lykke-Per, ligesom han giver krop og stemme til dansktoplegenden John Mogensen i Så længe jeg lever.

Et foreløbigt højdepunkt i Rasmus Bjergs musicalkarriere er rollen som den flamboyante natklubejer Harold Zidler i Moulin Rouge! The Musical.