Moulin Rouge! The Musical

Moulin Rouge! the Musical - Kom til danmarkspremieren

21 år skulle der gå fra kultfilmen Moulin Rouge fik premiere til den kan opleves som musical i Danmark for første gang. Nu sker det i september 2023. Glæd dig til at opleve en burlesque verden, hvor erotikken damper, mystikken hersker og champagnen springer.

"Formidabelt"

Politiken

"Sidder lige i skabet"

Berlingske

"Mesterværk"

Kulturbunkeren

"Imponerer fra første sekund"

Jyllands-Posten

"Overdådigt underholdende"

QX28

"Forrygende!"

Kulturkupeen

Om Moulin Rouge! The Musical

Truth, beauty, freedom & love
Y4 Q1586d P s
69 A4327d P s
46 A6627d P s

Med Moulin Rouge træder man ind i en burlesque verden, hvor erotikken damper, mystikken hersker og champagnen springer. En flamboyant og frivol verden med lige dele komedie og tragedie. Baz Luhrmanns spektakulære film bringes til live som musical i Falkoner Salen, Vejle Musikteater og Musikteatret Holstebro, som bliver forvandlet til den legendariske natklub i Paris. Tiden er La Belle Époque. Stemningen er magisk!

Moulin Rouge er en løssluppen og tragisk kærlighedshistorie
Vi er i Paris år 1899. Den unge, håbefulde digter Christian ankommer til byernes by, hvor han løber ind i den flamboyante kunstner Toulouse-Lautrec. Han skriver på et teaterstykke med titlen ”Spectacular Spectacular”, som er tiltænkt natklubben Moulin Rouge®. Og hovedrollen skal spilles af natklubbens ukronede dronning, Satine. Det skal udfolde hendes store talent og samtidig være en hyldest til de fire værdier, der definerer Moulin Rouge®: Sandhed, skønhed, frihed og kærlighed. Christian forelsker sig hovedkulds i Satine, og modstræbende må hun erkende, at hun også har stærke følelser for både teaterstykket og den (endnu) uskyldige forfatter. De får natklubbens ejer, Harold Zidler, med på ideen og for at sikre den nødvendige økonomi, allierer han sig med den stenrige og skruppelløse hertug af Monroth. Hertugen vil gerne punge ud, men kun under én betingelse: Satine skal være hans. Nu begynder en tragikomisk trekantsintrige, hvor Satine og Christian kæmper mod alle odds for at udleve deres kærlighed. Men noget, som end ikke kærligheden kan overvinde, har indtaget Satine…

Fra Montmartre til Frederiksberg
Den 6. oktober 1889 åbnede Moulin Rouge® for en magisk verden af løssluppen livsglæde. En sydende heksekedel af letlevende kvinder, hårdføre arbejdsmænd, kunstneriske sjæle og elegante aristokrater. På scenen blev tidens moral udfordret af forførende forestillinger og den nye skamløse showdans: can-can. Med filmen ”Moulin Rouge®” fra 2001 slog Baz Luhrman sit navn fast som en instruktør i flamboyant særklasse. Tag det bedste fra Burlesque, Bollywood, La Traviata og MTV, og bland det sammen i en kalejdoskopisk film – så har man ”Moulin Rouge®”. Filmen fik en begejstret modtagelse og vandt et hav af priser, herunder tre Oscars. I kølvandet på filmens succes opstod ideen om at omsætte den til en scenemusical. Alex Timbers blev valgt til opgaven, og han indbyggede endnu mere intensitet i dramaet og endnu flere hits og ørehængere i handlingen. ”Moulin Rouge! The Musical” havde verdenspremiere den 10. juli 2018 i Boston, og det blev starten på en global sejrsgang, som nu er nået til Danmark i Falkoner Salen på Frederiksberg, Vejle Musikteater og Musikteatret Holstebro.

Anbefalet aldersgrænse 7 år.
Production licensed by Global Creatures. Moulin Rouge ® is a registered trademark of Moulin Rouge.

Book by John Logan
Music & Lyrics by Various Artists
Arrangements, Orchestrations, Additional Music & Lyrics by Justin Levine
Dance Arrangements by Justin Levine & Matt Stine
Co-Orchestrations by Katie Kresek, Charlie Rosen & Matt Stine

Har du fået musicalfeber? Besøg det inspirerende musical univers bag Saturday Night Fever!

Kom med under diskokuglens skær

Kom med under diskokuglens skær

Kom med under diskokuglens skær

Kom med under diskokuglens skær

Kom med under diskokuglens skær

Kom med under diskokuglens skær

Kom med under diskokuglens skær

Kom med under diskokuglens skær

Kom med under diskokuglens skær

Kom med under diskokuglens skær

Kom med under diskokuglens skær

Kom med under diskokuglens skær

Cover SNF
Logo oao
Logo vejle
Logo holstebro