Den eneste Ene Cover Media
Den eneste Ene Cover Media
Den eneste Ene Cover Media

Den Eneste Ene

Den Eneste Ene Musical er tilbage - Køb billet her

Den eneste Ene er stilsikkert gået fra succes på det hvide lærred til succes som musical. Kom med, når denne fornyede genopsætning af den romantiske komedie folder sig ud. 

Hvor & hvornår

 • Falkonersalen
  26. feb. 2026 til 8. mar. 2026
  Køb billet
 • Vejle Musikteater
  30. apr. 2026 til 3. maj 2026
  Køb billet
 • Musikteatret Holstebro
  15. apr. 2026 til 26. apr. 2026
  Køb billet

Den Eneste Ene - The Musical

Meget mærkeligt firma

Historien om den flinke køkkenmontør, Niller, og den svigtede skønhedsplejer, Sus, der finder hinanden i en romantisk labyrint er simpelthen ikke til at stå for. Omkring de to hovedroller cirkulerer et farverigt galleri af spøjse kolleger og venner samt en lille adopteret pige, der alle har en ting til fælles: De leder efter kærlighed. Heldigvis har skæbnen sine helt egne veje, og som de synger i en af musicalens mange hits ”Don't look for love – 'cause love will look for you”.

Genopsætningen af Den eneste Ene – The Musical bliver med en ny veloplagt instruktion, flot scenografi og et stjernecast, der glæder sig til at danse og synge sig gennem den hjertevarme historie.

Årets bedste film
Susanne Biers film havde premiere i 1999 og blev en kæmpe succes hos både publikum og anmeldere. 843.320 biografgængere så filmen i løbet af premiereåret, hvor den blev den mest sete danske film. Filmfolket var også begejstret for Den eneste Ene, der vandt både en Robert og en Bodil som årets bedste film i 2000, og scorede flest nomineringer og priser ved begge prisuddelinger.

Filmens sange, skrevet af Jesper Winge Leisner, blev udgivet på CD og vandt i 2000 musikbranchens Grammy for bedste soundtrack. De skønne sange er selvfølgelig også med i musicalversionen af Den eneste Ene.

Ved en afstemning i 2014 blandt 1.006 danskere blev Den eneste Ene valgt som Danmarks bedste film blandt 15 nominerede. Som endnu et bevis på filmens brede popularitet, er flere af dens uforglemmelige replikker gledet ind i vores sproglige vendinger: ”Meget mærkeligt firma” og ”Jamen, så fuck fuck da” for blot at nævne et par eksempler.

Glæd dig til at opleve det anmelderroste show – Den eneste Ene.

Anbefalet aldersgrænse 7 år.

Logo oao
Logo vejle
Logo holstebro