Matador

Matador Musical: Glæd dig til en ny, original musical i 2024

Lise Nørgaard, Susanne Bier og Anders Thomas Jensen har skabt en helt ny, original musical baseret på Danmarkshistoriens mest populære tv-serie. Lise Cabble og Burhan G skriver ny musik og sange.

Hvor & hvornår

 • Falkonersalen
  15. feb. 2024 til 13. apr. 2024
  Køb billet
 • Vejle Musikteater
  1. maj 2024 til 12. maj 2024
  Køb billet
 • Musikteatret Holstebro
  17. apr. 2024 til 28. apr. 2024
  Køb billet
MATADOR tapet Bordeaux m logo 01
MATADOR tapet Bordeaux 01

Et must for alle Matadorelskere!

69 A0833d P s
69 A1690d P s
69 A3532d P s
69 A3786d P s
69 A2777d P s

Musikken fra showet

Få en smagsprøve på den nye originale musik af Lise Cabble og Burhan G!

Om Matador musical

Velkommen til Korsbæk

Matador musicalen præsenteres i samarbejde med DR.
Baseret på DR’s TV-serie ”Matador” manus af Lise Nørgaard mfl., instruktion Erik Balling. Med tilladelse fra Nordisk Film Production A/S på vegne af instruktør Erik Balling.

En mand kommer til byen
Da Mads Skjern første gang kommer til Korsbæk, får han afslag på et lån fra Hans Christian Varnæs. Det bliver starten på en dramatisk rejse, hvor Mads Skjerns gradvist ændrer identitet fra ydmyg tilflytter til Korsbæks mest magtfulde mand - det naturlige overhoved for et respekteret familiedynasti, og tilmed direktør og ejer af byens største virksomhed. En succesfyldt rejse, men bestemt ikke uden omkostninger for Mads Skjern og hans familie.

Tro, håb og kærlighed
Den nye musical Matador er en medrivende, musikalsk fortælling om to konkurrerende familier, hvis skæbner med tiden væves tæt sammen. Et både storslået og intimt drama om ambition, tradition og fornyelse, men også om forandring og at turde stå ved hvem, man er.

Charme, varme og humor
En helt ny, original opsætning af Matador rammer Danmark i 2024, og er garant for de bedste skuespillere, sangere og musicalperformere i landet, nye fantastiske sange og musik, overdådig scenografi og vigtigst af alt: Den helt specielle charme, varme og humor, der bor i Korsbæk.

Anbefalet aldersgrænse 7 år.

Logo oao
Logo vejle
Logo holstebro